A gyors és megbízható expressz fuvarozás 5+1 titka

Sokan kérdezték már tőlünk, hogyan tudjuk garantálni a belföldi és külföldi fuvarok 8, illetve 16 órás kiszállítási határidejét. Mivel számunkra a megbízhatóság az egyik legfontosabb érték, így természetesen ezt a kérdést is megválaszoljuk. Sőt, rögtön 5+1 olyan „módszert” is mutatunk, amelyek nélkül elképzelni sem tudnánk a megbízható és villámgyors fuvarok szervezését, teljesítését.

1. Modern és megbízható gépjárműparkkal dolgozunk

Ahhoz, hogy az expressz fuvarok rendkívül alacsony kiszállítási határidejét garantálni tudjuk, megbízható autókra van szükség. Éppen ezért a több mint 60 járműből álló gépparkunk átlagéletkora nem haladja meg a 2 éves kort, és csakis olyan márkáknak szavazunk bizalmat, amelyek már bizonyítottak a fuvarozás világában.

2. Folyamatosan képezzük magunkat és fejlődünk

Persze azt is tudjuk, hogy még a minőségi alapanyagból is csak kiváló szakember képes minden egyes alkalommal ehetőt főzni. Éppen ezért bízzuk a Happnál hozzáértő és precíz munkatársak kezébe a fuvarok megszervezését, akik számos képzésen vesznek részt, hogy mindig naprakészek legyenek a logisztika folyamatosan fejlődő világában. Az állandó fejlesztésekből természetesen a szállítóeszköz állományunkat sem hagyjuk ki, valamint szolgáltatásainkat is rendszeresen bővítjük.

3. Az expressz fuvarokat is minden percben nyomon követjük

Váratlan helyzetek természetesen bármikor adódhatnak, az expressz csomagod kiszállításért azonban ilyenkor sem kell aggódnod. Minden egyes járművünket GPS rendszerrel szereltük fel, így a szállítmányokat minden egyes percben nyomon követhetjük, az esetleges fennakadásokat pedig a sofőrrel azonnali telefonos kapcsolat által megoldjuk.

4. Just-In-Time rendszerrel tesszük gyorsabbá és megbízhatóbbá a fuvarozást

Több ügyfelünkkel is Just-In-Time szisztéma alapján dolgozunk, ami azt jelenti, hogy minden egyes eszköz pontosan abban a pillanatban van kéznél, amikor szükség van rá. Ezzel a megbízható rendszerrel az előre tervezhető szállítmányok átállási és várakozási idejét minimalizáljuk, így az expressz fuvarod teljesítéséhez mindig elegendő erőforrás áll rendelkezésünkre.

5. A több mint másfél évtized rutinját beépítjük a napi folyamatokba

A Just-In-Time rendszer mellett számos jól bevált szisztémát, úgynevezett “best practice-t” is alkalmazunk. Ezek a folyamatok a fuvarozás terén szerzett több mint két évtizedes tapasztalataink gyümölcsei. Az éves szinten leszállított több száz expressz fuvar mindegyike során tanulunk valamit, a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb módszereket pedig beépítjük a rendszerbe. Ennek köszönhetően még gyorsabbá és rugalmasabbá válik:

  • a fuvarok megtervezése,
  • a csomagok le- és felpakolása,
  • a partnerekkel folytatott kommunikáció.

+1 A legapróbb részletekre is odafigyelünk

Az expressz szállítmányozás során kiemelkedő fontosságú a precizitás. Éppen ezért mindig nyitott szemmel járunk és keressük az olyan technikai újdonságokat, amelyekről nem is gondolnád, hogy mekkora mértékben képesek meggyorsítani egy-egy fuvart.

Egy olyan GPS rendszer mondjuk, amely megjegyzi a sofőr közlekedési szokásait rengeteget segíthet. Az útvonal tervezése során ugyanis még olyan dolgokat is figyelembe vesz, mint például a körforgalmak kikerülése, aminek köszönhetően könnyedén megtaláljuk a legjobb megoldásokat. 

És akkor az olyan tényleg jelentéktelennek tűnő eszközökről, mint a Google Maps még nem is beszéltünk. Pedig a legújabb fejlesztések óta az alkalmazás megmutatja, hogy az adott útvonalon található éttermekben, pihenőkön, benzinkutakon a statisztikák alapján mekkora forgalommal számolhat a sofőr, aki így minimálisra csökkentheti a várakozással töltött időt.

Gyors és megbízható fuvart keresel? Akkor a Happ transport & logistics szolgáltatásait neked találtuk ki, kérj ajánlatot most »

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

Tartalomjegyzék

HAPP is a corporate group that has been helping to deliver your company's products to the whole of Europe for generations with the use of more than 130 vehicles.

Contact