Pályázataink

Aktuális támogatásainkat alább olvashatja

Napelemes rendszer telepítése a "HAPP" Kft.-nél

Kedvezményezett neve: „HAPP” Fuvarozó és Szállítmányozó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: „Napelemes rendszer telepítése a „HAPP” Kft.-nél”

Szerződött támogatás összege: 53,77 millió forint

Támogatás mértéke: 55 %

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-02168

Projekt tartalmának bemutatása:
A „HAPP” Fuvarozó és Szállítmányozó Korlátolt Felelősségű Társaság sikeresen pályázott napelemes rendszer telepítésére a 8441 Márkó, Iparos utca 10. című, 026/282 helyrajzi számú telephelyén.

A „Napelemes rendszer telepítése a „HAPP” Kft.-nél” című, GINOP-4.1.4-19-2020-02168 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című pályázati kiírás keretében valósul meg. 

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 53,77 millió forint értékű vissza nem térítendő, 55 % intenzitású támogatásban részesült.

A megvalósítás során 350,4 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése valósul meg. 

A projekt tényleges fizikai befejezésének ideje: 2022.12.16.

Technológiai megújulás a "HAPP" Kft-nél

Kedvezményezett neve: „HAPP” Fuvarozó és Szállítmányozó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: „Technológiai megújulás a „HAPP” Kft-nél”

Szerződött támogatás összege: 64 281 197 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00856

Projekt tartalmának bemutatása:
A tervezett beruházás során agyagmozgató gépeket illetve raktárlogisztikai eszközöket kívánunk beszerezni. A beruházással megvalósítható egy olyan raktárlogisztikai szolgáltatás, partnereink részére, amire eddig a HAPP Kft erőforrásai nem voltak megfelelőek, így tovább tudjuk bővíteni a szolgáltatásaink körét. A fuvarozás, szállítmányozás, raktározás mint fő tevékenységi körünk kibővülhet, a raktárlogisztikával, komissiózás tevékenységgel, illetve egyéb árumanipulációs folyamatokkal. A beruházást követően megbízóink részére teljes a logisztikai folyamat, minden területére kiterjedő szolgáltatást tudunk majd nyújtani. Jelenleg gépek hiányába a HAPP kft nem tud raktárlogisztikai szolgáltatást nyújtani partnereinek. A beruházás megvalósulása eredményeképpen a HAPP kft. alkalmazotti létszáma növelhető, raktári gép kezelőkkel, raktári adminisztrátorokkal, illetve raktári egyéb dolgozókkal és műszakvezetőkkel. A közeli MTD bezárása miatt a térségben megjelenő munkanélküliség a beruházás miatt csökkenthető.

A projekt tényleges fizikai befejezésének ideje: 2021.04.12.

A HAPP cégcsoport több mint 130 gépjárművel segíti cége termékeit akár egész Európába eljuttatni.

Kapcsolat