A "társadalom vérkeringése" már három generáció óta - ismerje meg cégcsoportunkat!

A HAPP cégcsoport generációk óta, több mint 130 gépjárművel segíti cége termékeit akár egész Európába eljuttatni. A következő 3 évtizedben is partnerként számíthat ránk, egy zavartalan és biztonságos logisztikában.

A HAPP cégcsoport több mint 130 gépjárművel segíti cége termékeit akár egész Európába eljuttatni. A zavartalan és biztonságos logisztika állapotáról folyamatos és gyors valós idejű jelentést biztosítunk.

ÉRTÉKEINK

Küldetésünk az elmúlt 30
évet átívelve is változatlan

Minden tett mögött meghúzódik egy szándék. Az üzleti döntések és a feladatok elvégzése mögött is rejtőznek szándékok. A valódi üzleti értékteremtés mögötti akarat, hogy szeretnénk jól végezni, amit csinálunk. A nevünket adtuk a HAPP-hoz, ezért a legjobbra törekvés nekünk személyes ügy.

A munkánk lényege, hogy támogassuk a társadalom helyes működését: mikor élelmiszert, gyógyszert vagy bármilyen más árut szállítunk, az nem csupán egy fuvar, mert tudjuk, hogy a szállítmányozás gyakorlatilag a társadalom vérkeringése. Nem csupán terméket, hanem az emberek mindennapjait szállítjuk.

A siker szerintünk két fontos elemből áll: szorgalomból és kitartásból, mert ezekből származik az a szívós, erős jó szándék, hogy amit adunk, kitűnő legyen.

Közös értékünk a felelősségvállalás: tudjuk, hogy amit vállalunk, azt el is végezzük, ha pedig akadályba ütközünk, azt keressük, hogyan oldhatjuk meg, nem nézünk félre, ha gond adódik. Pontosságunk az érkezési időkben és az elszámolásokban sem szenvedhet csorbát.

Az ember folyamatosan fejlődik: nincsen cég emberek nélkül, ezért vállalkozásunk természetes vágya is mindennap jobbnak lenni. A javulás egyetlen hatékony eszköze a tanulás, így munkatársaink folyamatos képzése nem kötelező terhünk, hanem választott stratégiánk. A legfőbb értékünk a munkatársaink, és feladatunk, hogy ezt ők érezzék is.

PARTNEREINK

Ilyen cégekkel szeretünk együttműködni

A kihívás méretétől függetlenül valószínűleg tudjuk támogatni – lépjen velünk kapcsolatba

„Jelenleg 27 pótkocsival, 0-24 just in time rendszerben mindent megold a HAPP”

Logisztika, Elektronikai ipar

Gyártással foglalkozunk (elektronikai ipar, pl. számítógépek), jelenleg egy utcára van két raktárunk. Három műszakban ötfős csapatot kapunk a HAPP-tól, ők mozgatják a kettő épület között az alapanyagot a késztermékekhez. Ebben  27 pótkocsival állnak most rendelkezésünkre. Ideális volt kiszervezni a feladatot, így mindent megold a HAPP helyettünk. Kiemelném továbbá a 0-24-ben elérhető just in time rendszert is.

„Igényeink alapján kerestek területet és rendezték be a raktárunkat”

BUILT A SUIT, KKV

A HAPP számunkra úgynevezett bulit to suit szolgáltatást nyújt. Raktárat építettek nekünk, beruháztak helyettünk, mi pedig ezt béreljük. Az igényeink szerint kerestek területet és rendezték be a raktárunkat. Ismert magyar kiskereskedelmi láncként számunkra a raktár kérdése kiemelten fontos volt, hiszen innen látjuk el ma is a piacot. Kifejezetten egy közös hosszú távú növekedést biztosító együttműködés.

„Ők szinte beköltözve a raktárunkba napi szinten viszik minden boltba az árut”

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS, FMCG

Három ismert márkának is napi szinten intézik a teljeskörű élelmiszer-disztribúcióját. Mivel a HAPP nincs lokációhoz kötve, a vállalkozásunk akár Biatorbágyon akár Veszprémben is helyet foglalhat, ők szinte beköltözve a központi raktárunkba, mindennap viszik minden boltba az árut. Ez társadalmi szerepvállalásként is felfogható, nagyon fontos számukra, hogy az emberek napi életét segítsék, jelen legyenek a háttérben.

Telephelyünk Márkón található, de bárhol állunk rendelkezésére

Keressen minket bizalommal!

Kapcsolattartó neve

Irodavezető

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje kötelezettségmentes árajánlatunkat 3 lépésben!

1) Töltse ki az űrlapot

Kérjük a hatékony kommunikáció érdekében a leggyakrabban használt adatait adja meg.

2) Kollégánk keresni fogja

Legkésőbb a következő munkanapon egy szakértő kollégánk hívni fogja, hogy átbeszéljék az igényeit.

3) Küldjük az ajánlatot

Miután pontosan megértettük a feladatot, már küldjük is a részletes árajánlatot a cégre szabott megoldással.

A HAPP cégcsoport több, mint 130 gépjárművel segíti cége termékeit akár egész Európába eljuttatni.

Kapcsolat