Válts karriert és utazz igazi nagyvasat vezetve

Ez akár a Te történeted is lehetne

Akár már fél éven belül modern kamiont vezetsz, megismersz rengeteg új helyet (akár körbeutazod Európát), miközben kiemelkedően jó pénzt keresel a saját beosztásodban. Plusz a kamion jogsidat is mi álljuk!

Nálunk több vagy
egy rendszámnál

A mi költségünkön vagy turista

Kvázi egy lakókocsis utazás részese lehetsz. Ha földobsz egy biciklit a vasra, az üresjáratokban felfedezheted a világot.

A mi költségünkön járhatod a világot

Szép helyeken vezethetsz belföldön és Európában is. Ha földobsz egy biciklit a vasra, az üresjáratokban felfedezheted a világot.

Miközben jó
pénzt keresel

Kamionsofőrként kiemelkedő fizetésed lesz, amivel a napi díjas rendszer miatt teljesen kiszámíthatóan tervezhetsz.

A saját beosztásod szerint

Meló van bőven és mi is hosszú távon tervezünk, de te döntöd el hogy a ráérésed szerint hányszor és mely napokon vállalsz fuvart.

Amit kínálunk:

 • könnyen számolható, stabil szintű, tisztességes mértékű fizetés
 • 561-es / AETR rendeleteknek megfelelő munkavégzés
 • jól felszerelt, modern gépjárműpark
 • szerelvényeinket szakszervizben javíttatjuk
 • képzések és fejlődési lehetőség (targoncavezetői jogosítvány, C+E jogosítvány)
 • átjárhatóság a részlegeink között

 

…és egy remek csapat, mely mindig melletted áll.

Amit elvárunk:

 • C+E kategóriás jogosítvány
 • GKI igazolvány
 • gépjárművezetői kártya
 • PÁV igazolás
 • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány
 • targoncavezetői jogosítvány előny

100% kötelezettségmentes

Vagy hívom a +36 70 313 7744 számot!

MUNKA RÁD SZABVA

Nyitott pozícióink

Válaszd a számodra legmegfelelőbb feladatkört!

Belföldi napi bejárós

 • Telephelyeink: Veszprém, Székesfehérvár, Biatorbágy, Szigetszentmiklós, Bicske
 • élelmiszerszállítás
 • 2 műszakos munkarend
 • kiszámítható munkaidő beosztás, minden nap otthon vagy
 • Scania, Volvo hűtős-nyerges-, tandem szerelvények

Belföldi hetelős

 • Telephelyeink: Márkó, Budapest
 • hetelős jellegű munkaidő beosztás, de a fuvarfeladatoktól függően elég gyakran otthon lehetsz
 • kocsigazda rendszer
 • Scania ponyvás-nyerges szerelvények

Nemzetközi viszonylatban

 • Telephelyeink: Márkó, Budapest
 • 24/45-ös pihenő
 • kocsigazda rendszer
 • Volvo hűtős-, ponyvás-nyerges szerelvények

KARRIERBŐL SZENVEDÉLY

Pályaváltóink sikersztorijai

Nekik már bejött a váltás – most rajtad a sor

„Nekem nagyon fontos, hogy tervezhető legyen az életem, a karrieremben pedig lássam a következő lépést.”

– Gál Tamás, a Happ munkatársa

Nekem nagyon fontos, hogy tervezhető legyen az életem, a karrieremben pedig lássam a következő lépést. Egy év alatt furgontól a nemzetközi 24 tonnás kamionig jutottam a HAPP-nál. 

Azoknak ajánlom ezt a világot, akik nagyon szeretnek vezetni. Én korán ráéreztem, hogy nagyon szeretek autót vezetni, az ötlet is innen jött.

Nagyon nem bántam meg, hiszen megcéloztam a nemzetközi kamionvezetést, és nagyon hamar el is értem. Örülök, hogy a HAPP-nál figyelembe veszik az egyéni célokat is, és támogatnak bennüket.

„Elgondoltam, mit szeretek csinálni, amivel jól is lehet keresni… az ötlet után fél évvel kezemben volt a jogosítvány”

– Magyar Miklós, a Happ munkatársa

Hogy őszinte legyek, engem a pénz motivált abban, hogy kamionsofőr legyek. Elgondoltam, mit szeretek csinálni, amivel jól is lehet keresni, vezetni pedig mindig is szerettem, csak le kellett tennem a kamionos jogsit.

Édesapám és nagybátyám már két évtizede kamionozik, láttam náluk, hogy kirándulásként is fölfoghatóak az utak, a pénz pedig jó.

Az ötlet után fél évvel már a kezemben volt a jogosítvány, és az első kilométerem óta a HAPP-nál dolgozom, mert olyan céget kerestem, amiben megbízhatok: hosszú távban gondolkodnak, így mindig korrekt az elszámolás is.

„Soha nem éreztem, hogy csak „rendszámtáblaként” viszonyulnának hozzám”

– Katona Zoltán, a Happ munkatársa

4 hónapja dolgozom a HAPP-nál. Nagyon szeretek vezetni, ráadásul a kamionozás igazán izgalmas, és egyáltalán nem monoton. Mindig más a feladat, más az úti cél, és gyönyörű tájakon utazhatok. 

Ezt a munkahelyet csak ajánlani tudom, hiszen itt kiállnak a sofőrök mellett, és egyenrangú partnerként kezelik őket mind az irodában, mind a vezetőség részéről.

Nagyon kedvesek velünk, és soha nem éreztem még úgy, hogy csak egy „rendszámtáblaként” viszonyulnának hozzám. Külföldről költöztem haza, így a magyar viszonyokat nem ismertem, de az interneten nem sok jót olvastam korábban a magyar körülményekről. Azonban pozitívan csalódtam, nagyon jól érzem itt magam és nem szeretnék váltani.

„Mind anyagilag, mind szakmailag és emberileg mögöttünk áll a HAPP”

– Elek Csaba, 4 éve a Happ munkatársa

4 éve dolgozom a HAPP-nál. Nagyon szeretek vezetni, emellett a szabadság is fontos számomra, így nem tudok jobb hivatást elképzelni. Az egyetlen hátránya, hogy sokat vagyok távol a családomtól, így olyan embernek nem is ajánlom, aki ezt nehezen viseli.

Azonban mind anyagilag, mind szakmailag és emberileg mögöttünk áll a HAPP, ami a mai, változó világban óriási biztonságot jelent.

„Támogató hátteret kapunk a munkánkhoz a vezetőségtől”

– Sárdi László, a Happ munkatársa

3 hónapja dolgozom a HAPP-nál. Azért választottam ezt a hivatást, mert nagyon szeretek vezetni. Gyerekkori álmom vált valóra ezzel a munkával, amelyre igazán büszke vagyok. 

Ezt az életet csakis nyugodt, kiegyensúlyozott embereknek ajánlom, hiszen nagyon sok a rossz példa, sok az ideges kamionos. Márpedig csakis nyugodtan lehet odafigyelni a forgalomra. 

Szerencsére olyan támogató hátteret kapunk a munkánkhoz a vezetőségtől, amely mellett könnyebb elvégezni a mindennapi feladatokat és így a forgalom során felmerülő stresszt is könnyebb kezelni.

„Vonzó, hogy nagyon sok országba juthatok el, és szép tájakat láthatok”

– Szili Bálint, 14 éve a Happ munkatársa

14 éve dolgozom a HAPP-nál. Azért választottam ezt a hivatást, mert nagyon szeretek vezetni. Fontos számomra a szabadságérzet, és a változatos munkakörülmények, a cég vezetősége pedig minden feltételt biztosít, hogy teljes mértékben a munkámra tudjak koncentrálni, és a megélhetésem is biztosítva legyen.

Igazán vonzó a hivatásomban, hogy nagyon sok országba juthatok el, és szép tájakat láthatok.

Mindenképpen ajánlanám ezt a munkát azoknak, akik szeretik az izgalmakat, a kihívásokat, és ráadásul emellé még jól is szeretnének keresni. Azonban ez az élet nem való azoknak, akik nem szeretnek hosszú ideig távol lenni az otthonuktól.

„Ideális, hogy úgy járom be a világot, hogy közben még pénzt is keresek”

– Hajdu Tamás, 3 éve a Happ munkatársa

3 éve dolgozom a HAPP-nál. Imádok vezetni, így egyértelmű volt, hogy nem egy irodában szeretnék dolgozni. Tökéletes hivatást találtam, hiszen azzal foglalkozhatok, amit szeretek, és közben érdekes helyekre juthatok el. Ha valaki úgy szeretné bejárni a világot, hogy közben még pénzt is keres, ez az ideális munkahely a számára. Ráadásul itt nagyon is megbecsülik a kollégákat, és így minden szempontból biztonságban érezhetem magam.

„Nagyon szeretem, hogy a fuvarozás által eljuthatok a világ távoli pontjaira is”

– Kovács Bertalan, 2 éve a Happ munkatársa

Másfél éve dolgozom a HAPP-nál. Már gyerekkorom óta arról álmodoztam, hogy nagy járműveket vezethetek, és bár még nincs meg a kamionos jogosítványom, dolgozom rajta, hogy mielőbb szintet léphessek.

Nagyon szeretem, hogy a fuvarozás által eljuthatok a világ távoli pontjaira is, és egész nap vezethetek. Nem szeretek egyhelyben ülni, így ideális választás volt számomra. Emlékszem, amikor először fuvaroztam Barcelonában. Amikor visszaértem az autóhoz azt láttam, hogy kerékbilincset tettek az autóra a tengerparton. Az első sokk után bementem a rendőrkapitányságra, és hamarosan újra úton voltam. Fontos, hogy mivel magunkra vagyunk utalva, ne ijedjünk meg a hirtelen problémáktól, hanem minél gyorsabban oldjuk meg azokat. Ez egy magányos hivatás, de igazán jó érzés megoldani a felmerülő gondokat, és már menni is tovább. Azonban a háttérből, az irodából és a vezetőség részéről minden támogatást megkapok ahhoz, hogy nyugodtan végezhessem a munkám.

JELENTKEZÉS

Jelentkezz most 2 lépésben!

1) Töltsd ki az űrlapot

Kérünk a hatékony kommunikáció érdekében a leggyakrabban használt adataidat add meg.

2) Kollégánk keresni fog

Egy szakértő kollégánk a következő napokban hívni fog, hogy átbeszéljék a következő lépéseket. Így akkor is visszajelzést kapsz, ha most valami miatt nem tudunk állást ajánlani, vagy esetleg várólistára teszünk, s ha üresedés lesz, hívunk téged.

Itt a lehetőség, hogy belevágj valami újba

Kamionsofőrként láss világot jó pénzért és szerezz olyan igazi élményeket, amikről mindig lesz egy ütős sztorid!